21 juni is het Vaderdag

21 juni is het Vaderdag maar op de Nijkerkse markt en in de binnenstad van Nijkerk is het vrijdag al zover. Let goed op want er lopen wat dames rond met lekkers!

jun 19 2020

Markt Nijkerk

This message is only visible to site admins
Backup cache in use.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.
Café Restaurant Princesse aan het Nijkerkse Plein gaat er mee stoppen.
De Nijkerkse markt wilde dit niet ongemerkt laten en bood Ron Klompenhouwer een grote koek aan met daarop de tekst ‘Bedankt Markt Nijkerk’. We konden altijd terecht voor een kopje koffie of als we even overleg moesten hebben en natuurlijk voor af en toe een plas aldus Ethie de Graaf die namens de markt het cadeautje aanbood.

Café Restaurant Princesse aan het Nijkerkse Plein gaat er mee stoppen.

De winnares van de zomer puzzel heeft 50 euro tegoedbonnen gewonnen. Mevr de Weerdt van harte gefeliciteerd!! ... Meer bekijkenMinder zichtbaar

De trekking van de zomerpuzzel is geweest de winnaars zijn gebeld en kunnen hun prijs ophalen op de markt. Het juist antwoord van de zomerpuzzel is: Waddeneiland

De trekking van de zomerpuzzel is geweest de winnaars zijn gebeld en kunnen hun prijs ophalen op de markt. Het juist antwoord van de zomerpuzzel is: 'Waddeneiland' ... Meer bekijkenMinder zichtbaar