Dierendag

Het is dierendag vandaag en daarom kan je op de markt gratis op de foto met jou huisdier. De in Nijkerk wereldberoemde fotograaf Aalt Guliker gaat de foto’s verzorgen. Geen huisdier? Geen probleem we hebben vandaag ook weer Fraai & Franje die jullie heel mooi van schminken alsof je zelf een huisdier bent.

okt 02 2020

Markt Nijkerk

Markt Nijkerk

Bijna moederdag dus we delen vandaag meer dan 500 gerbras uit.
Bijna moederdag dus we delen vandaag meer dan 500 gerbra's uit. ... Meer bekijkenMinder zichtbaar
Het is weer vrijdag. En we mogen wel zeggen eindelijk weer een normale vrijdag.

De Markt Nijkerk  is weer compleet, je kunt(met een regenjas aan )een bakkie koffie of thee doen op het terras  , alle winkels zijn weer open,  de klanten mogen weer lekker zonder afspraak winkelen.

Hoe leuk in het leven zijn.

Zien we jullie straks ??
Het is weer vrijdag. En we mogen wel zeggen eindelijk weer een normale vrijdag.

De Markt Nijkerk is weer compleet, je kunt(met een regenjas aan )een bakkie koffie of thee doen op het terras , alle winkels zijn weer open, de klanten mogen weer lekker zonder afspraak winkelen.

Hoe leuk in het leven zijn.

Zien we jullie straks ??
De Non Food komt er weer bij op de Nijkerkse markt
De Non Food komt er weer bij op de Nijkerkse markt ... Meer bekijkenMinder zichtbaar

Regaeer op Facebook

Gezellig

We hebben jullie gemist! Welkom terug.

Blij dat jullie weer terug zijn

Wij van Primera zijn blij dat jullie er weer zijn 😀😀😀

View more comments