Dierendag

Het is dierendag vandaag en daarom kan je op de markt gratis op de foto met jou huisdier. De in Nijkerk wereldberoemde fotograaf Aalt Guliker gaat de foto’s verzorgen. Geen huisdier? Geen probleem we hebben vandaag ook weer Fraai & Franje die jullie heel mooi van schminken alsof je zelf een huisdier bent.

dagen

uren

minuten

seconden

okt 02 2020

Markt Nijkerk

Markt Nijkerk

This message is only visible to site admins
Backup cache in use.

PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.
Café Restaurant Princesse aan het Nijkerkse Plein gaat er mee stoppen.
De Nijkerkse markt wilde dit niet ongemerkt laten en bood Ron Klompenhouwer een grote koek aan met daarop de tekst ‘Bedankt Markt Nijkerk’. We konden altijd terecht voor een kopje koffie of als we even overleg moesten hebben en natuurlijk voor af en toe een plas aldus Ethie de Graaf die namens de markt het cadeautje aanbood.

Café Restaurant Princesse aan het Nijkerkse Plein gaat er mee stoppen.

De winnares van de zomer puzzel heeft 50 euro tegoedbonnen gewonnen. Mevr de Weerdt van harte gefeliciteerd!! ... Meer bekijkenMinder zichtbaar

De trekking van de zomerpuzzel is geweest de winnaars zijn gebeld en kunnen hun prijs ophalen op de markt. Het juist antwoord van de zomerpuzzel is: Waddeneiland

De trekking van de zomerpuzzel is geweest de winnaars zijn gebeld en kunnen hun prijs ophalen op de markt. Het juist antwoord van de zomerpuzzel is: 'Waddeneiland' ... Meer bekijkenMinder zichtbaar