Moederdag

Zondag is het alweer Moederdag en voor een moederdagcadeau kan je prima slagen op de markt in Nijkerk.  We gaan vandaag sowieso alvast hele mooie gerbera’s uitdelen voor Moederdag.

mei 08 2020

Markt Nijkerk

Markt Nijkerk

De markt ligt er mooi bij. Prima te doen ondanks een beetje sneeuw.
De markt ligt er mooi bij. Prima te doen ondanks een beetje sneeuw. ... Meer bekijkenMinder zichtbaar

Regaeer op Facebook

Maar wel koud

Als je de komende dagen naar het marktplein gaat is er ook wat te halen(-;

Gratis strooizout door samenwerking
Nijkerk – Het kan niemand ontgaan zijn dat er winters weer aan zit te komen. Vergelijkingen met de winter van 1979 worden gemaakt. Voor degene die dat nog hebben meegemaakt weten dat de wereld er dan erg mooi uit kan zien maar dat de begaanbaarheid van de wegen een stuk minder is.

Afgelopen donderdag is door de Nijkerkse Ondernemers Vereniging en Lekker Nijkerk contact gezocht met de gemeente Nijkerk en dan met name met de mensen van gladheidbestrijding. De vraag van de N.O.V. en Lekker Nijkerk was hoe we de bevolking een handje kunnen helpen.

Het idee is toen ontstaan om in de kernen van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken grote bakken neer te zetten met daarin strooizout. De mensen van gladheidbestrijding zijn gelijk vrijdag aan het werk gegaan met als resultaat drie grote bakken met zout op o.a. De Brink in Hoevelaken voor Grand Café De Haan een bak op de parkeerplaats bij de Van Noortstraat tegenover de Eben Haezerkerk in Nijkerkerveen en een grote bak zout op het Plein in Nijkerk bij de muziektent.

Iedereen kan met een emmertje of zakje daar gratis zout halen en zo hun eigen straatje schoonhouden. Als iedereen normale porties haalt kunnen extra veel mensen gebruik maken van deze gratis dienst. Mocht het nodig zijn dan zullen maandag de bakken weer worden aangevuld.
Als je de komende dagen naar het marktplein gaat is er ook wat te halen(-;

Gratis strooizout door samenwerking

Regaeer op Facebook

Vandaar dat ik jou met een aanhanger met zout zag rijden Hijme Krant . Bij jou voor de deur stond een bord voor de deur met strooizout TE KOOP. 2 EURO per emmer. 🙊🙊🤣🤣

De komende dagen?? Kwam er vanavond om 18.00 uur langs, bak leeg!!!

Karin van Vulpen

Lief van je maar ik heb al 20 kg gehaald

Wat een goede service 👍👍

Oh had al drie kilo voor 3 euro voor de postbode