Valentijn

Het is zondag Valentijn dag en voor Valentijn kan je ook prima op de markt terecht. Vrijdag 12 februari gaat de markt wat lekkers uitdelen om alvast in de stemming te komen. Wees dus niet verbaasd als u wat aangeboden wordt die dag.

feb 12 2021

Bijna moederdag dus we delen vandaag meer dan 500 gerbras uit.
Bijna moederdag dus we delen vandaag meer dan 500 gerbra's uit. ... Meer bekijkenMinder zichtbaar
Het is weer vrijdag. En we mogen wel zeggen eindelijk weer een normale vrijdag.

De Markt Nijkerk  is weer compleet, je kunt(met een regenjas aan )een bakkie koffie of thee doen op het terras  , alle winkels zijn weer open,  de klanten mogen weer lekker zonder afspraak winkelen.

Hoe leuk in het leven zijn.

Zien we jullie straks ??
Het is weer vrijdag. En we mogen wel zeggen eindelijk weer een normale vrijdag.

De Markt Nijkerk is weer compleet, je kunt(met een regenjas aan )een bakkie koffie of thee doen op het terras , alle winkels zijn weer open, de klanten mogen weer lekker zonder afspraak winkelen.

Hoe leuk in het leven zijn.

Zien we jullie straks ??
De Non Food komt er weer bij op de Nijkerkse markt
De Non Food komt er weer bij op de Nijkerkse markt ... Meer bekijkenMinder zichtbaar

Regaeer op Facebook

Gezellig

We hebben jullie gemist! Welkom terug.

Blij dat jullie weer terug zijn

Wij van Primera zijn blij dat jullie er weer zijn 😀😀😀

View more comments