Ondernemers

Marktlieden zijn harde werkers. Regen of wind, iedere week staan de
trouwe ondernemers op een vaste plek voor u op de markt.
A.M. Mode

A.M. Mode

Dames Mode

Bij Anita en Ronald kunt u terecht voor diverse kleding. Al meer dan 35 jaar staan wij met veel plezier samen op diverse markten. Goede kwaliteit met een goede prijs. Kom ook gezellig langs en wij helpen u graag aan iets nieuws! Naast de markt in Nijkerk staan wij ook in Ermelo, Apeldoorn en Harderwijk.

Lees meer

Antiquariaat B. V. Hartskamp

Antiquariaat B. V. Hartskamp

Avondlectuur, Bouquet boekjes, Colts, Doktersromans, hobbyboeken, Hollisters, Kinderboeken, Leesboeken, Religieuze Boeken, Winchesters

Zit u graag met uw neus in de boeken? Bij ons vindt u een grote sortering van lectuur. Bij ons kunt u terecht voor divers bladgoed bijvoorbeeld avondlectuur, doktersromans, bouquet boekjes, hollisters, winchesters en colts. Deze kunnen tevens geruild worden. Ook hebben wij een uitgebreide sortering gebonden boeken bestaande uit lees-, religie,-, hobby- en kinderboeken.

Lees meer

Bralts Groente en Fruit

Bralts Groente en Fruit

Fruit, Groente

Met een jarenlange passie voor groente en fruit sta ik alweer 25 jaar voor u klaar op de markt in Nijkerk. Elke vrijdag kunt u mij vinden op de markt. Uw adres voor lekker vers fruit voor een vriendelijke prijs!      

Lees meer

Danny’s Lederwaren

Danny’s Lederwaren

Portemonnees, Tassen

Door zijn ouders 30 jaar geleden in het vak gerold staat Danny nu 4 jaar op de markt in Nijkerk. Laat je verrassen door Danny’s Tassen!

Lees meer

De Beenmode Specialist

De Beenmode Specialist

Panty's, Sokken

Dé Beenmode Specialist wekelijks op de markt in Nijkerk. Naast de markt van Nijkerk ben ik ook te vinden op de markt in Leusden, Haaksbergen, Apeldoorn, Voorthuizen, De Beenmode Specialist hoopt u snel te ontmoeten op de markt!    

Lees meer

E.H. Lamers

E.H. Lamers

Beddengoed, Boxers, Hoeslakens, Linnengoed, Moltons, Ondergoed, Overtrekken, T-shirts

Wij staan op de markt in Nijkerk met onder meer ondergoed, linnengoed, overtrekken, hoeslakens en moltons. Een greep uit ons assortiment: Avet dames ondergoed, Beeren dames en heren ondergoed, heren t-shirts en boxers, jongens- en meisjes boxers, giovanni ondergoed, J en C ondergoed, Daphne Deckers overtrekken en veel meer! Kom gerust eens kijken wat we

Lees meer

Griekse Salade Specialiteiten

Griekse Salade Specialiteiten

Heb je binnenkort een gezellige borrel, feestje of barbecue? Kom dan langs bij de kraam van de Griekse Salade Specialiteiten. Wij hebben een ruim aanbod aan diverse olijven, Griekse broden en smeersels. Graag helpen wij u verder om er een smakelijk feest van te maken!

Lees meer

J. van de Bor Textiel

J. van de Bor Textiel

Herenbovenkleding, Pantalons

Kleren maken de man. Bij mij bent u aan het juiste adres voor herenbovenkleding, ook in grote maten. Daarnaast kunt u ook bij mij terecht voor pantalons. Kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Kom eens langs, ik help u graag!  

Lees meer