Kaashandel “De Gooische Boer”

Welkom bij de Gooische boer! Dé kaasspecialist op de markt in heel Nederland! Kwaliteit van de bovenste plank!

Dé kaasspecialist bij u wekelijks op de markt in Nijkerk. Daarnaast staan wij ook op de markt in Utrecht, Leiden, Alkmaar, Bunschoten-Spakenburg, Baarn, Malden, Hillegom en Leusden. We zijn er om u te adviseren over de lekkerste kazen voor op brood en de kaasplank.

De Gooische Boer is begin jaren 70 opgericht door Jan en Janny Roos. Naast alle Spakenburgse visboeren zag Jan een gat in de markt door een handel te beginnen in kaas. Daar heeft hij gelijk in gehad. Door hard te werken en altijd opzoek te gaan naar goede kazen is De Gooische Boer anno 2017 een kaashandel van formaat. 

Rogier Roos is de tweede generatie die sinds tien jaar leiding geeft aan de Gooische Boer. Rogier heeft een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland wat zorgt voor kwalitatieve kazen van uiteenlopen smaken en structuren tegen scherpe prijzen. We zorgen voor de beste kaas op brood en helpen u met het samenstellen van de perfect kaasplank helemaal naar uw wens. De Gooische Boer kent zijn klassiekers, maar is altijd opzoek naar nieuwe spannende kazen.

Wij hopen u snel op de markt te ontmoeten!

Team de Gooische boer