8 februari 2018

Courgette gevuld met zalm en Hüttenkäse uit de oven

Een lichte en gezonde maaltijd gemaakt met verse ingrediënten van de markt! 

Ingrediënten

  • 2 courgette
  • 300 gr zalm
  • 1 paprika
  • 4 eetlepels geraspte kaas
  • 400 gr hüttenkäse
  • Snuf dille
  • peper en zout

Haal de lekkerste zalm bij Van Dunschoten’s Vis, de paprika, courgette en dille bij L.V. Dasselaar en de kaas en Hüttenkäse bij Kaashandel ‘De Gooische Boer’. 

Bereiding 
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de courgette doormidden en haal met een lepel het vruchtvlees uit de courgette.

Snijd daarna de zalm en paprika in blokjes en meng dit door de huttenkase. Breng het mengsel op smaak met wat peper, zout en dille.

Vul de courgette met het mengsel, leg dit in een ovenschaal en bestrooi het met kaas. Zet dit ongeveer 20 minuten in de oven tot de zalm gaar is en de kaas gesmolten.

Eetsmakelijk! 

Deel op Facebook Verstuur per mail